Vanda Deprem - Malatya Editör / Malatya Haberleri / Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi.

Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok .

Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda . Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Vanda deprem haberleri · 0106 aralık ereğli'de vefat edenler · 02eşini tüfekle öldürüp, intihar etti · 03altında rekor yükseliş! Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir .

Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda . Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi.

Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda . Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi. Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanda deprem haberleri · 0106 aralık ereğli'de vefat edenler · 02eşini tüfekle öldürüp, intihar etti · 03altında rekor yükseliş!

Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, van gölü'nde bugün saat 00.46'da, yerin 7.62 kilometre derinliğinde 4.9 . Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, .

Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Depremin saati 00.46 olarak açıklanırken derinliği 7.62 km . Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda . Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen sarsıntıda şu . Vanda deprem haberleri · 0106 aralık ereğli'de vefat edenler · 02eşini tüfekle öldürüp, intihar etti · 03altında rekor yükseliş!

Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi.

Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van gölü'nde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van ve ilçelerinde çok kuvvetli bir . Van'ın tuşba ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van'da, merkez ilceye bagli tabanli koyu merkezli 6,6 buyuklugunde deprem meydana geldi. Vanda deprem haberleri · 0106 aralık ereğli'de vefat edenler · 02eşini tüfekle öldürüp, intihar etti · 03altında rekor yükseliş! Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da bir deprem meydana geldi. Son dakika deprem haberine göre, van'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok . Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda .

Vanda Deprem - Malatya Editör / Malatya Haberleri / Öte yandan kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü 5 olarak duyurdu.. Van'ın tuşba ilçesinde saat 00.46'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrasi enkaz altinda kalanlari arama calismasi sirasinda . Depremin ardından açıklama yapan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, valiliğimiz, . Vanın tuşba ilçesinde şiddetlli bir deprem meydana geldi. Vanda korkutan deprem ağrı, bitlis ve birçok .